Skip to main content
We match your fire.
Fijnstofvrij houtstoken kan ! Gratis fijnstof afscheider van 15/9 tot 31/10/2019 ! Meer info hier...

De wereld van Tulikivi

Een paar uur stoken voor 24 uur heerlijke stralingswarmte, dat is pas moderne houtverwarming.

Keuze uit vele mooie afwerkingsmethodes

Ook de speksteen oppervlakte bewerkingstechnologie staat bij Tulikivi niet stil. De laatste jaren zijn er heel wat nieuwe mogelijkheden bijgekomen, dankzij de jetstream technologie. Dat begon met de Grafia speksteen, waarbij Tulikivi met hogedruk waterstralen de zachtere componenten van het speksteen oppervlak verwijdert en zo de hardere mineralen naar voor brengt. Door de natuurlijke gelaagdheid van de speksteen resulteert deze innovatieve techniek in een ruw gelijnd oppervlak, waaruit allerhande bijzondere kristalstructuren naar voor komen. Met de juiste belichting ontstaat een fonkelende geheel dat het vuur omvat als nooit tevoren.

Classic

De Classic afwerking is het origineel en nog steeds zeer populair.

Grafia

Absoluut uniek is de Grafia afwerking, waarbij de steen een totaal ander uitzicht en diepe mysterieuze groeven krijgt, waarin de magnesietkristallen duidelijk te zien zijn.

Rigatta

De geribbelde Rigatta of HSI afwerking is zeer populair geworden, omdat ze het strakke uiterlijk van de kachel versterkt.

Nobile

Het resultaat van de Jetstream Nobile bewerking is een edele natuursteen die doet denken aan zwart graniet. Bijzonder geschikt voor de meest moderne interieurs.

Combinaties

De combinatie van verschillende speksteen afwerkingsmethodes in één kachel is ook mogelijk, zoals hier met Grafia en Classic

Natural

In meer rustieke modellen wordt dikwijls gebruik gemaakt van ruw bekapte Natural speksteen, echt vakmanschap. Het gaat dan hoofdzakelijk om accenten, maar soms ook wordt de gehele kachel in bekapte steen geleverd, als een echte ruwe rots in de woonkamer.

 

Gratis fijnstof afscheider

Bij aankoop van een Tulikivi speksteenkachel uit het Karelia gamma tussen 15/9 en 31/10/2019, krijgt u er een gratis fijnstof afscheider van Kutzner+Weber bij. Laat ons samen gaan voor fijnstofvrij houtstoken !

Lees meer

Kies uw speksteen afwerking

Van de zachte Classic, tot de glinsterende Grafia over de strakke Nobile, de gelijne Rigata en de nostalgische Robusta : Tulikivi Design kent geen grenzen meer dankzij de innovatieve jetstream afwerkingstechnieken.

Lees meer

Warmte opslaan is een kunst

U kan een Tulikivi massakachel kiezen met tegenstroom- of spiraalprincipe en met boven- of onderaansluiting. Steeds wordt uw houtwarmte maximaal opgeslagen in de speksteen.

Lees meer

Klik hier om een vraag te stellen aan onze vakmensen

We antwoorden zo snel mogelijk, normaal binnen 1 werkdag.

responsive image

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website kunnen geven. Dit omvat cookies van websites van derden van sociale media als u een pagina bezoekt die inhoud bevat afkomstig van sociale media.

Meer informatie