< De massieve speksteenkachels van Tulikivi : optie koken in de vuurkamer Skip to main content
We match your fire.

De wereld van Tulikivi

Een paar uur stoken voor 24 uur heerlijke stralingswarmte, dat is pas moderne houtverwarming.

Tal van culinaire mogelijkheden

responsive image

 

Elke Tulikivi massakachel van het Karelia gamma is voorzien van een standaard grillrooster. Met deze “Cooking Kit” kan je Tulikivi omgetoverd worden tot een flexibel kooktoestel, dat nog meer mogelijkheden biedt dan de gekende Tulikivi bakovenmodellen.

responsive image

Zolang er nog gloeiende houtskool in aanwezig is, werkt het immers als een indoor-barbecue die je ook ‘s winters kan gebruiken. Via het luchtaanvoersysteem is ze veel beter af te regelen dan een gewone barbecue.

En ook vele uren nadat het vuur uit is, kan de Tulikivi keukenprins genieten van een heuse steenoven, waarin men kruidig brood en pizza bakt, ovenschotels laat sudderen, tafel-grillstenen in speksteen opwarmt en nog zoveel meer.

 

Warmte opslaan is een kunst

U kan een Tulikivi massakachel kiezen met tegenstroom- of spiraalprincipe en met boven- of onderaansluiting. Steeds wordt uw houtwarmte maximaal opgeslagen in de speksteen.

Lees meer

Kies uw speksteen afwerking

Van de zachte Classic, tot de glinsterende Grafia over de strakke Nobile, de gelijne Rigata en de nostalgische Robusta : Tulikivi Design kent geen grenzen meer dankzij de innovatieve jetstream afwerkingstechnieken.

Lees meer

Ontdek de culinaire mogelijkheden

Elke massieve speksteenkachel van het Karelia gamma is standaard voorzien van een grillrooster. In combinatie met de speksteen accessoires van Tulikivi biedt het eindeloze mogelijkheden van grillen, bakken en koken met de unieke smaak van het houtvuur.

Lees meer

Klik hier om een vraag te stellen aan onze vakmensen

We antwoorden zo snel mogelijk, normaal binnen 1 werkdag.

responsive image

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website kunnen geven. Dit omvat cookies van websites van derden van sociale media als u een pagina bezoekt die inhoud bevat afkomstig van sociale media.

Meer informatie