Skip to main content
We match your fire.
Fijnstofvrij houtstoken kan ! Gratis fijnstof afscheider van 15/9 tot 31/10/2019 ! Meer info hier...

De wereld van Tulikivi

Een paar uur stoken voor 24 uur heerlijke stralingswarmte, dat is pas moderne houtverwarming.

Gratis Fijnstofafscheider van 15/9 tot 31/10/2019

Fijnstofvrij hout stoken kan ! Laat ons daar als bewuste gebruikers, installateurs en fabrikanten samen voor gaan. Combineer een slimme Senso speksteenkachel van Tulikivi met de elektrostatische fijnstofafscheider van Kutzner+Weber. Het klein beetje fijnstof dat de speksteenkachel produceert, wordt afgezet tegen de wand van het rookkanaal. Bij het schoorsteenvegen wordt het eenvoudig als roet verwijderd. Zolang u maar droog hout stookt en het vuur goed aanmaakt, kan u zorgeloos genieten van de hernieuwbare houtenergie en de zalige stralingswarmte van de speksteenkachel. Fijnstofvrij hout stoken kan heel wat verwarmingskosten sparen en het klimaat helpen redden, zonder onze luchtkwaliteit te bedreigen.

Was u de laatste tijd wat onzeker of hout stoken nog wel kan en mag ? Twijfel niet langer ! We gaan voluit voor fijnstofvrij houtstoken en om dat te vieren bieden we een gratis fijnstof afscheider van Kutzner+Weber (waarde +/- € 2.000, toestelafhankelijk) bij aankoop van een Tulikivi speksteenkachel gedurende de actieperiode deze herfst.

Deze absoluut unieke actie is het resultaat van een samenwerking tussen het Finse bedrijf Tulikivi en het Duitse bedrijf Kutzner+Weber. De actie is geldig voor alle bestellingen geplaatst tussen 15/9/2019 en 31/10/2019 in België of Nederland bij aankoop van een massieve speksteenkachel uit het moderne Karelia gamma van Tulikivi. De gratis fijnstof afscheider betreft het basismodel Airjekt van Kutzner+Weber en dit aanbod is exclusief eventuele hulpstukken, opties en installatiekosten. Deze actie is uitsluitend geldig bij de deelnemende Tulikivi vakhandelaars.

Haast je dus naar de Tulikivi vakhandelaar in je streek. Zo heb je de tijd om samen het model te kiezen dat aan al je verwachtingen voldoet. Voor deze actie telt enkel de besteldatum - de installatie zelf kan ook later gebeuren.

Meer lezen over fijnstofvrij houtstoken

Deelnemende verdelers

Gratis fijnstof afscheider

Bij aankoop van een Tulikivi speksteenkachel uit het Karelia gamma tussen 15/9 en 31/10/2019, krijgt u er een gratis fijnstof afscheider van Kutzner+Weber bij. Laat ons samen gaan voor fijnstofvrij houtstoken !

Lees meer

Kies uw speksteen afwerking

Van de zachte Classic, tot de glinsterende Grafia over de strakke Nobile, de gelijne Rigata en de nostalgische Robusta : Tulikivi Design kent geen grenzen meer dankzij de innovatieve jetstream afwerkingstechnieken.

Lees meer

Warmte opslaan is een kunst

U kan een Tulikivi massakachel kiezen met tegenstroom- of spiraalprincipe en met boven- of onderaansluiting. Steeds wordt uw houtwarmte maximaal opgeslagen in de speksteen.

Lees meer

Klik hier om een vraag te stellen aan onze vakmensen

We antwoorden zo snel mogelijk, normaal binnen 1 werkdag.

responsive image

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website kunnen geven. Dit omvat cookies van websites van derden van sociale media als u een pagina bezoekt die inhoud bevat afkomstig van sociale media.

Meer informatie