Skip to main content
We match your fire.

responsive image

Het is steeds meer populair om cv-houtkachels en cv-haarden in te schakelen in de centrale verwarming of ze te installeren als volwaardige hout-CV. Het opzet spreekt voor zich : hout als goedkope en broeikasneutrale brandstof maximaal inzetten.

Anderzijds komt er natuurlijk ook heel wat bij kijken om een houtgestookte CV-haard te kiezen die optimaal aan de noden en mogelijkheden beantwoordt. Gebruiksvriendelijkheid, warmteopslag, vermogen, rendement, warmtekwaliteit, integratie met zonnepanelen, veiligheid... het komt allemaal aan bod voor wie wil overschakelen op een hout-cv.

Dutry is in onze regio dé specialist in hout-cv en ons gamma omvat diverse types van houtgestookte cv kachels op hout en/of pellets, met aansluiting van kachels, haarden en fornuizen op de bestaande CV, of als volwaardige hout-CV. Ze vertonen elk bijzondere eigenschappen en toepassingsmogelijkheden :

Dutry & Co ontwikkelde samen met BAST (studiebureau van ingenieurs en architecten) de BIOMASS HOMEPLANNER om op al deze vragen een duidelijk antwoord te geven. En dit volledig gratis en vrijblijvend, zodat u een oordeelkundige keuze voor kwaliteit kan maken. Contacteer ons voor meer info.

Klik hier om een vraag te stellen aan onze vakmensen

We antwoorden zo snel mogelijk, normaal binnen 1 werkdag.

responsive image

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website kunnen geven. Dit omvat cookies van websites van derden van sociale media als u een pagina bezoekt die inhoud bevat afkomstig van sociale media.

Meer informatie