Skip to main content
We match your fire.

Het speksteenwonder

Tulikivi Raita 15 Nobile

Een paar uur stoken per dag voor heerlijke speksteenwarmte, met het laagste houtverbruik en het minste fijnstof, dat is Tulikivi.

Lees meer

Inbouwhaarden in alle vormen en maten

Hoxter Haka 89/72 H

Met deze duurzame, luchtdichte inbouwhaarden geniet u steeds van het mooiste vuurzicht. Onvoorstelbaar veel maten in haarden met lift- of draaideur, ook in doorkijk, als hoekhaard of driezijdig model.

Lees meer

Culinaire creativiteit met het groene ei

Big Green Egg Large

Deze kamado outdoor cooker is zoveel méér dan een barbecue. Met de Big Green Egg verrast u keer op keer famillie, vrienden én uw eigen smaakpapillen.

Lees meer

Voor wie van de winter houdt

Altech Grande Nobles

Met de bijzondere stralingswarmte van een Altech speksteenkachel kan u elke winter aan, en met de optie van een heerlijke bakoven om gezellig te kokerellen in de woonkamer.

Lees meer

Smartstoves for Smart people

Danskan Sirio IHS2.

Beheer uw Smartstove zoals een professional vanop uw smartphone of tablet, voor uw gebruiksgemak, het mooiste vuurzicht, een minimaal houtverbruik en de laagste fijnstof emissies.

Lees meer

De massahaard die warmte opslaat tot morgen

Ortner Brenner 18

Een paar uur stoken voor 24 uur warmte met een inbouwhaard, dat is mogelijk met de Ortner massakachel. Kies uit vlakke haarden, doorkijkmodellen of hoekhaarden naar wens.

Lees meer

De smaak van het levende vuur

Alfa 4 Pizze.

Met een Alfa houtbakoven geniet u van de bijzondere smaak die het levende vuur toevoegt aan uw pizza, brood, gebak, gebraad en nog zo veel meer.

Lees meer

Hybride fornuizen op hout en pellets

Lohberger LCP 75A.

Comfortabel koken op biomassa, dat is een houtfornuis van Lohberger met de optionele pelletmodule. Kan ook uitgerust worden met waterverwarming voor sanitair en CV.

Lees meer

CV-haarden, cv-kachels en cv-fornuizen

Hoxter 89/45 W

U kan bij onze verdelers terecht voor inbouwhaarden, massakachels, speksteenkachels, houtkachels en fornuizen die warm water leveren voor sanitair en verwarming. Vraag gratis een berekening met onze Biomass Homeplanner aan.

Lees meer

Klik hier om een vraag te stellen aan onze vakmensen

We antwoorden zo snel mogelijk, normaal binnen 1 werkdag.

responsive image

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website kunnen geven. Dit omvat cookies van websites van derden van sociale media als u een pagina bezoekt die inhoud bevat afkomstig van sociale media.

Meer informatie